1. Wat moet ik doen om een publiser te worden?

Niets! Behalve weten dat je een publisher wilt worden

Je hebt zelfs geen website nodig (hoewel dit wel heel handig is). Je kunt producten promoten via de zoekmachines (Leer meer), postings op internet forums, tweeting, posting links op facebook, LinkedIn, videos opnemen, of gewoon email marketing met daarin een link naar het bedrijf of de instelling die jij wilt promoten. Als je een eigen website hebt, is het nog eenvoudiger. Plaats de affiliatelink op je website in het aangeboden reclamemateriaal. En begin met geld verdienen

Alles wat je moet doen is je bezoekers via een speciale link (genoemd 'affiliate link'), en als ze iets kopen of een offerte aanvragen, dan ontvang jij geld.

Hier zijn de resultaten die je kunt krijgen:

2. Hoe krijg ik betaald voor mijn doorverwijzingl?

Dat is eenvoudig, hiervoor hoeft je zeker niet zelf te kunnen programmeren. Onze software zorgt er namelijk voor dat iedere klik die gedaan wordt op jouw reclamemateriaal, uitstekend geregistreerd wordt. Alle leads en/of verkopen komen dan op jouw account terecht.

Magnificum zorgt voor een uitstekende tracking!

3. Hoe wordt er uitbetaald?

Wij betalen gewoon per bank uit, uiteraard in Euro's. We storen je provisie op je rekening.
Uitbetalingen van de goedgekeurde leads/sales verzorgen wij één keer per maand.

4. Hoe open ik een account?

Dat is eenvoudig, en ook nog eens volledig gratis. Je kunt je aanmelden, dit kost verder helemaal niets.

Je hoeft je alleen in te schrijven Signup Form met het formulier hieronder en dit invullen. Als we je aanvraag hebben beoordeeld zal je accountmanager je een mail zenden met de inloggegevens.

Als een affiliate (publisher) heb je natuurlijk je eigen dashboard waarin je kunt zien hoeveel vertoningen er zijn geweest, hoeveel kliks en sales en wat de status van je lead/verkoop is. .

Het enige dat jij hoeft te doen is affiliate links plaatsen op je websites. Dit kan in de vorm van een reclame banner of een tekstlink. Als je niet weet hoe dit moet helpen wij je natuurlijk graag verder.

6. Mag ik CPC (Cost per Click) promoten?

JAZEKER! Er kunnen wel wat restricties zijn. Zo zullen veel adverteerders niet willen dat je op hun merknaam of misspellingen daarvan gaat adverteren. Maar op de algemene termen? Waarom niet. Er zijn mensen die tienduizenden Euro's per maand verdienen met het promoten, waarom zou jij daar niet van meeprofiteren?

7. Zijn er trainingen voor affiliates?

Deze zijn er, wij helpen je graag om uit te leggen hoe het werkt en kunnen voor je kijken hoe jij meer kunt verdienen met je website. Het is namelijk in ieders belang dat jouw website het goed doet en jij geld gaat verdienen!
Als je echt goed geld wilt verdienen met affiliatemarketing, dan raden wij je het volgende boek aan. Affiliate Program Management: An Hour a Day.

8. Wat moet ik nu doen?

Een paar stappen:
1. Ga naar hetinschrijfformulier
2. Vul het volledig in
3. Ontvang je password in de mail
4. Log in op je dashboard en ga kijken met welke campagne jij het best geld kunt verdienen.
5. Plaats de banners. of links op de pagina's waar jij van vind dat ze echt relevant zijn voor de bezoeker
6. En begin met geld verdienen aan iedere lead of verkoop!